ETİKET BULUTU EKLE-SİTENE ETİKET EKLE-SAYFANA ETİKET EKLE-ZİYARETCİLERİNİ ARTTIR

Arama motorlarında yayınlarınızın üst sıralara çıkmasında etiketlerin etkisini bilmeyeniniz yoktur.Sitenizde bloğunuzda etiket sınırlaması mı var ? Buyrun sınırsız etiketler ekleyebileceğiniz TAGCLOUD sitesini beraber inceleyelim;
iki şekilde etiket bulutu oluşturuyoruz
1.si sitenizin adresini yazıp otomatik olarak etiket bulutu oluşturuyoruz.(Önerilen)
2.si yazınızın adresini yazıp karşılarına elle etiketler ekleyerek bulut oluşturuyoruz.
Etiket bulutunuzu nasıl oluşturacağınızı 3 adımda resimli olarak anlatalım.
1.ADIM:
 Yukarıda gördüğünüz gibi URL kısmına site adresimizi yazıp GET TAGS butonunu tıklıyoruz.Butonu tıklayınca aşşağıda 1,2,3,4.. diye sıralanmış URL kutularına sitemizden adresler ve TAG kutularına otomatik olarak etiketler eklenecektir.
2.ADIM:
İkinci adımda etiket bulutumuzun şeklini şemalini düzenliyoruz.Yazı boyutunu,rengini,arka plan rengi,html yada flash mı, ortalımı sola dayalımı olduğunu falan ayarlayabiliyoruz.

 3.ADIM:
Üçüncü adımda etiketlerimizin ön izlemeini görebiliyoruz.4. bölümde de çıkan html kodunu kopyalayıp sitemize yapıştırıyoruz.Böylelikle etiket bulutumuzu oluşturduk.Artık ziyaretçiler daha çok kelimeyle sitemize erişebilecek yani ziyaret edilme olasılığımız artacak.
Manuel olarak etiket eklemek için de tag yazan yere etiketlerimizi URL yazan yerede etiket ekleyeceğimiz adresi yazıyoruz ve html kodunu kopyalayıp sayfamıza yapıştırıyoruz.
SİTEYİ ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
http://parakazanmaokulum.blogspot.com/

21 yorum:

Ben bu siteden fash olarak yaptim etiket bulutunu sonra kodlari kaydettim ama nereye eklemem gerektigini bilemiyorum. js, xml, html dosyalari var. Bu konuyu da anlatir misiniz?

hocam bulutu otamatik yapayım dedim bulut oldu ya blogda :D

teşekkürler.

http://www.nyakin.com/anasayfa.php

böyle birşey arıyordum çok teşekkürler

http://laraform.net/ denizli masaj salonu

yıllarca Ohal bölgesinde, terörle mücadelenin içerisinde, yer almış ve bu mücadele sırasında, yaşanan silahlı çatışmalar sonucu, yaralanarak delikanlı çağında "gazi" olmuş, bir uzman çavuşun ve onun dilinde, onlarca yiğit Mehmetçiğin, başından geçenleri içten bir dille, okuyucusuna paylaşan www.mustafabilgin02.tr.gg adlı sitemize hepinizi bekleriz.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

http://travestimodel.tur.tc

exelance exelance.org http://exelance.org/ hepiniz davetlisiniz...

Site kurayım da sonra tanıtırım :)

Yorum Gönder