NEOBUX


Tık Başı
RefReklam
Min.
SüreÖdemeKanıt
0,001$%5010 Adet
2.00$
AnındaAP&PP

Aldığım Ödemeyi ve Ödeme Kanıtını Görmek İçin TIKLAYINIZ
Neobux  PTC aleminin en baba sitelerinden biriydi.Bir ara bir sallandı ama tekrar toparlamaya başladı.Sistem reklam tıkla kazan,reflerden kazan şeklinde işliyor.İsterseniz ref kiralayabiliyorsunuz,onlar tıkladıça sizde kazanıyorsunuz.Siteye üye olmak için:
1-Siteye giriş yapıyoruz.Giriş İçin Tıklayınız. 
2- Siteye giriş yaptıktan sonra REGİSTER yazan yeri tıklıyoruz.
3-Resimdeki gibi bilgilerimizi giriyoruz.
4-Sonra mail adresimize gelen aktivasyon linkini tıklayıp üyelik işlemini tamalıyoruz.
NEOBUXTAN NASIL PARA KAZANACAĞIM?
Siteye kullanıcı adınızı ve parolanızı girerek giriş yapıyorsunuz.Üst menüde VİEW ADVERTİSEMENTS yazan kısmı tıklayınca reklamlar açılıyor.Açılan bu reklamları tıklıyoruz.Reklamı tıklayınca şeklinde kırmızı nokta çıkıyor.Kırmızı noktayı tıklıyoruz.Yeni bir sayfa açılıyor ve 3-5 sn bekledikten sonra sayfanın üst tarafında 0.001$ yazıyor.Bu sizin reklamdan kazandığınız para hesabınıza aktarıldığı anlamına geliyor.Bunun gibi günde 10 reklam çıkıyor.Ödeme Kanıtını Görmek İçin TIKLAYINIZ
NEOBUXTA NASIL REF(ALT ÜYE) KAZANIRIM?
1-Kiralama usulu ile.Hesabınızda biriken para ile yada neobux hesabınıza yatıracağınız para ile ref(alt üye) kiralayabilirsiniz.Tabi bunların süreleri var 15-30-60 gün gibi.Nasıl kiralarım diyorsanız? onuda anlatayım:
Siteye giriş yaptığınızda kullanıcı adınızın olduğu yeri tıklıyorsunuz(mavi renkle yazan yer).Grafiğin üst tarafında şeklinde bir menü var.Bu menüde Referrals yazan yeri tıklayıp kiralama yapabilirsiniz.Tabi hesabınızda yeterli para olması lazım.
2-Tamamen ücretsiz olan bir yöntemle:Bu yüntemde yine kullanıcı adınızın bulunduğu yeri tıklıyorsunuz yan tarafta GLOBAL menüsü altında bulunan Banners yazan yeri tıklıyoruz.
burayı tıkladığımızda site bize sonunda kullanıcı adımızın olduğu bir link veriyor.Bu linki facebookta,twitterde,bloğumuzda,arkadaşlarımıza tavsiye ederek yada sizin aklınıza gelebilecek farklı yollarla internet aleminde yayınlayarak alt üye kazanıyoruz.Alt üyeler kazandıkça bizde kazanıyoruz.
  

14 yorum:

istediginiz ptc sitelerine ref olurum.Tek şartım sizde neobuxta benim refim olun. irtibat için derbeder3547@hotmail.com

faydalı paylaşımların için teşekkürler.neobux güvenilirdir.http://moneybarrel.blogspot.com bloguma beklerim.

ARKADAŞLAR NETLİOO SİTESİNE ÜYE OLALI 3 GÜN OLDU VE İLK ÖDEMEM 25 TL HESABIMA YATTI.HERKESE TAVSİYE EDERİM.FACEBBOKTA PAYLAŞARAK,BEGENEREK VE SİTELERE ÜYE KAYIDI YAPARAK ÇOK KOLAY PARA KAZANABİLİRİSİNİZ.REFERANSIMLA ÜYE OLURSANIZ BANADA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ...https://netlioo.com/register/sesveriyor

SAĞLIKLA VARLIĞIN BİR ARADA OLDUĞU BİR FİRMADA ÇALIŞMAK İSTER'MİSİNİZ ? Tamamen Yasal İş Platformumuzda Günde 2 Saat Ayırarak Ciddi Gelirlere Ulaşabilirsiniz. Ev hanımı, öğrenci, öğretmen, işçi, memur, yönetici, esnaf ya da serbest meslek grubunda çalışan tüm adaylar firmamız için çalışabilirler. İşle ilgili detaylı bilgi başvuru formu için http://is.gd/N55GDf linke tıklayabilirsiniz.

http://sitedenparalarkazanma.blogspot.com.tr/

Bunlarda benim kazandığım ptc siteleri şimdilik bunlardan toplam 200 doların üzerinde kazandım ..
Bunları tavsiye ederim

$192.859 http://www.neobux.com/?r=lavark

$6.5199 http://www.clixsense.com/?5687456

$6.4450 http://www.probux.com/?r=lavark

$5.976 http://www.cashnhits.com/index.php?ref=lavark

$1.786 http://www.twickerz.com/?ref=lavark

$5.786 http://wad.ojooo.com/register.php?ref=lavark

https://www.neobux.com/?r=anilsavas59

Selam. Neobux a üye oldum, yalniz reklamları izlerken su aşağıdaki yazı çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Flash detection failed
Please make sure you have the Flash plugin properly installed and active

Selam. Neobux a üye oldum, yalniz reklamları izlerken su aşağıdaki yazı çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Flash detection failed
Please make sure you have the Flash plugin properly installed and active

lutfen neobuxda benim uyem olun farki sizde gorun https://www.neobux.com/?r=xeyalezehra

lutfen neobuxda benim uyem olun farki sizde gorun https://www.neobux.com/?r=xeyalezehra

http://uemoney.club/9241982897238/?rstr=234

Yorum Gönder