RESİM PAYLAŞARAK PARA KAZAN

NASIL KAZANIRIM?
Yukarıda Bannerini gördüğünüz Shareapic adlı siteye giriş yapıp siteye üye oluyorsunuz, çektiğiniz yada elinizde bulunan resimleri tamamen ücretsiz olarak siteye yüklüyorsunuz.Siteye yüklenen resimleriniz tıklandıkça cüzi bir miktar para kazanıyorsunuz ama resminiz birileri tarafından kullanıldığında iyi para kazanıyorsunuz. Bu siteye bizim referansımızla gidip üye olarak fotoğraf yükleyen üyelerin kazançlarından da %10 kazanıyoruz.
NE RESMİ YÜKLEYEYİM?
 Öncelikle ne yükleyeceğiniz sizin hayal dünyanızın ufkuna bağlı olan bir şey, ama yinede konuyu bir örnekle açıklamaya çalışayım;
-Düşünün bir blog hazırladınız ve orada otomobil resimlerine yer vererek bu otomobillerin tanıtımlarını yapıyorsunuz. Blogunuza resimleri eklemeden önce bu resimleri“shareapic.net” sitesine kaydedip oradan alacağınız linkleri blogunuzda yerleştirerek resimlerin tıklanmasını sağlayabilir ve böylece para kazanmış olursunuz.
-Bir firma yada kişi katalog hazırlayacak kataloğunda firmaya yada kişiye, atıyorum karpuz resmi lazım sizde daha önceden çok güzel bir karpuz resmini siteye yüklediniz firmada sizin resmizi kullandı.firma sizin resminizi kullandığı için site size iyi miktarda para ödeyecektir.İşin boyutunu sadece karpuzla sınırlı tutmayın, ben sadece örnek vermek istedim.:)
SHAREAPİC SİTESİNE NASIL ÜYE OLURUM? 
Siteye giriş yaptığınızda üstteki menüde  JOİN NOW yada SİGN UP!   a tıklayacaksınız. Karşınıza  ” Sign up.It’s Free! “  sayfası gelecek. Bu sayfayı aşağıdaki gibi doldurun : 
First Name Adınız
Last Name Soyadınız
Male Bay
Female Bayan
Date of Birth Doğum tarihiniz
Country Ülkenizi
Username Kullanıcı adınızı
Password Şifrenizi
Confirm Password Şifrenizi  tekrar yazınız
Email Address Email adresiniz

Yukarıdaki bilgileri doldurduktan sonra   “Continue”  ikonuna tıklayarak üyeliğinizi başlatmış olursunuz. 
RESİMLERİMİ SİTEYE NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?
Siteye giriş yapalım.Üst menüde Members Area  linkine tıklayalım. Burada kullanıcı adımızı ve şifremizi girdikten sonra karşımıza kontrol panelimiz çıkacaktır.Üst menüden My Galleries  linkine tıklayalım. Açılan sayfada Gallery name  kısmına galerimizin ismini verelim. Şimdi galerimiz hazır. Aşağıdaki kutucuklardan resimlerinizi yüklemeye başlayabilirsiniz.
Site kesinlikle porno, şiddet ve benzeri içerikteki resimleri kabul etmiyor. Ama erotik içerikli resimler yükleyebilirsiniz. Ben resimleri yüklerim onlar fark edinceye kadar orada kalır diye boşa emek sarf etmeyin. Çünkü galeriniz admin onayından geçmeden yayınlamıyor. Admin onayı ise sitenin yoğunluğuna bağlı olarak 10 dakika ile 2 saat arasında gerçekleşiyor.
NASIL  PARA  KAZANACAĞIM ?
Galerinizi oluşturduktan sonra resimlerinizi ister arkadaşlarınıza maille gönderin, ister forumların resim bölümlerine resimlerinizi yerleştirin, isterseniz de kendiniz tıklayarak para kazanın.
Resimlerinizi yerleştirdiniz ve tıklamalar da gelmeye başladı. Artık para kazanıyorsunuz ve hesabınızdaki para miktarı 20 $ a ulaştı. Bu durumda paranızı isteyebiliyorsunuz ve paranız paypall hesabınıza yatırılıyor.
SİTEYE YÜKLEDİĞİNİZ  RESİMLERİN  LİNK  KODLARINI ALMA
Galerinizi oluşturdunuz ve ismini verip resimleri yüklediniz. Sitede üst tarafta en başta yer alan  “My Stats”  linkine tıklayalım. Açılan sayfada sağ alt tarafta  “My most popular pics”  yazısının altında bizim yüklediğimiz resimler çıkacaktır. Bu resimlerden birtanesinin üzerine gelip tıkladığımızda  “Upload to Galerinizin İsmi”  olan sayfaya geleceksiniz.Sayfanın alt tarafında  “Get link codes / Manage pictures”  yazısının altındaki  “Select All”  ikonuna tıklayarak bütün resimleri seçelim. Bütün resimleri seçmek değilde içlerinden bir veya birkaç tanesini seçmek istiyorsanız resimlerin altlarındaki kutucuklardan işaretleyebilirsiniz.
Şimdi sayfanın alt kısmında içinde  “Select an option and click GO”  yazan açılır menüden  “Get complete link code for selected images”  yazan kısmı seçer ve  “GO”  ikonuna basarsak bize seçtiğimiz resimlerin linklerini hepsi bir arada olacak şekilde verir. Eğer açılır menüde  “Get single link code for selected images”  yazan şıkkı seçersek bu seferde bize seçtiğimiz resimlerin linklerini tek tek verir.
Üç çeşit kod karşınıza çıkar. Bu kodlardan en altta yer alan  ”Show the image to your friends”    kodlarını seçeceğiz. Bu kodlar forum sayfalarına yerleştirmek içindir.
Aldığımız bu kodları forumlarda kopyalayarak ve ilgi çekici başlıklarla tanıtarak insanların tıklamasını sağlayacağız. Ya da aklınıza gelebilecek başka yerlerde bu kodları kullanabilirsiniz. İnsanlar bu resimlere tıkladıkca siz de para kazanacaksınız.Bol kazançlar.

4 yorum:

arkadaşlar site linklerine tıklayarak para kazanmak istemezmisiniz o zaman verecegim linkden üyü olun hem ben kazanayım hemde siz:D

http://bux.to/register.php?r=ilhanMRT

ShareApic Servisi kapatıldı. Satılıyor. Artık işe yaramaz:(

Sitenizde faydalı bilgiler var teşekkürler.. Bir site buldum ödeme kanıtları filan var inceledim ve faydalı olacağını düşünüyorum sizlere de tavsiye ederim..
http://bit.ly/1fjRBNu - http://bit.ly/1fjRBNu - http://bit.ly/1efWJWz

Para kazanmak isteyen arkadaşları bekliyorum. Bu yazıyı okumadan ptc sitelerine üye olmayın. Teşekkürler.
http://bc.vc/MAxqhFY

Yorum Gönder