SİTENE ÜCRETSİZ İLETİŞİM KUTUSU EKLE

Bloğumdaki İletişim Sayfasında olduğu gibi sizde bloğunuza veya sitenize,ziyaretçilerinizin size kolayca ulaşabileceği ve sizinle irtibat kurabileceği iletişim bölümünü nasıl oluşturabileceğinizi anlatacağım.

SİZE ANLATACAĞIM SİTE(Tamamen Ücretsiz): Response-O-Matic

1-) Şekilde gördüğünüz Signup sayfasına giderek kayıt formunu doldurun.Kayıt formunu gönderdikten sonra e-mail adresinize bir onay e-maili gelecek, o maildeki linke tıklayarak hesabınızı aktifleştirin.

2-): Linke tıkladıktan sonra iletişim formunuzun olduğu sayfa açılacak.Burada gördüğünüz gibi iletişim formunda sorulacak 2 adet soru hazır.Bunları türkçeleştirmek için o öğenin yanındaki Edit butonuna basın.
Yeni bir soru ve cevap kutusu eklemek için Add Question butonuna basın ve istediğiniz öğeleri ekleyin.Formunuzu oluşturduktan sonra Continue butonuna basarak devam edin.

3-) Ayarlar sayfasında yapmanız gereken en önemli şey iletişim formuyla gönderilecek mesajların hangi email adresine geleceğini ayarlamak.Sayfanın alt tarafındaki Email & SMS Notifications ayarlarından Email seçeneğini işaretleyerek e-ma,l adresinizi yazın ve devam edin.
4-): Açılan sayfadaki kodları kopyalayarak  oluşturacağınız iletişim sayfasına yapıştırın.Artık ziyaretöileriniz sizinle irtibata geçebilirler. veiletişim formunuz hazır.

5 yorum:

Yorum Gönder