ÜCRETSİZ HOTFİLE PARA KAZANMA REHBERİ

İnternetten para kazanma yöntemlerinden biri de upload sistemidir.Bu konuda Hotfile internetteki en popüler dosya paylaşım sitelerindendir.Bugün sizlerle bu konuyu anlatan bir e-book paylaşacağım, tabiki ücretsiz olarak.
Bu kitaptaki yöntemleri Hotfile dışındaki diğer upload siteleri içinde kullanabilirsiniz.Kullanılan yöntemler gerçekten kazancın arttırılmasında önemli rol oynar.
internetten para kazanmak için upload sistemini kullanan insanların, büyük çoğunluğu hotfile dosya paylaşım sitesini tercih etmektedir.Sizinle paylaşacağım bu e-kitap ingilizce olarak yazılmış.İngilizce bilenler için sıkıntı yok bilmeyenler de GOOGLE TRANSLETE sitesini kullanarak istedikleri dile çevirebilirler.Anlatımı gayet basit olarak yapılmış resimlere bakarak bile ne demek istediklerini anlayabileceğiniz bir kitap.Bu e-kitabı okuyanların günde en az 10 dolar para kazanabileceği bağlığıyla piyasaya çıkartılmıştır.
Bu tarz sistemlerde “remote upload” özelliği çok avantaj sağlıyor.Bildiğiniz gibi popüler paylaşımlara ulaşmak pek zor değil.Ancak bu dosyalar farklı dosya paylaşım sitelerinde yer alabiliyor.Bu yüzden dosyaları önce bilgisayara indirip, sonra hotfile upload sitesine göndermek oldukça uzun zaman alır.Bu yüzden remote upload gerçekten upload ile internetten para kazanma sisteminin kalbi.Örneğin Rapidshare upload sitesinden premium alarak, 1 ay boyunca burdaki dosyaları, suya sabuna dokunmadan, karşı yükleme ile yüksek hızda, hotfile sitesine aktarabilirsiniz.Bildiğiniz gibi remote upload sisteminde dosyayı çekmek için, hotfile sunucusu rapidshare sunucusuna emir veriyor.Sunucular arası aktarım söz konusu.Emir verdikten sonra bilgisayarımızı kapatsak dahi, dosya gönderimi sunucular arası devam eder.Yüksek hızda ve kısa zamanda, büyük bir dosya arşivinin sahibi olabiliriz.
E-kitapta belli başlı popüler forum siteleri listelenmiştir.Upload sisteminde en önemli konu link dağıtımıdır.Forumlara manuel yani elle yada otomatik konu açma yöntemi ile paylaşımlarınızı gönderebilirsiniz.Otomatik konu açma özelliği için google da arama yaparsanız, yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz.”Forumlara otomatik mesaj yollamak”, “Forumlarda otomatik profil oluşturmak” gibi aramalar yapın.

3 yorum:

işte bu bağlantıyla hemen üye olun artık sizde para kazanabilirsiniz! Pek çok kişi internetten oturduğu yerden para kazanırken neden sizde kazanmayasınız!

http://hotfile.com/register.html?reff=6338209

İSİNİZE YARAYACAK TUM UYGULAMALAR

http://bc.vc/CldoadH GTA 5 ( 50 GB lık GTA-5 Sadece 3 mb )
http://bc.vc/kdAkyAS GTA 5 Crack
http://bc.vc/4eoIXoh Windows 7 (Sadece 3.5 mb )
http://bc.vc/sT0O10y (Bilgisayar Virus Tarama Programı 5mb)
http://bc.vc/57dZ5dm ClashofClans Sınırsız Altın Ve Elmas Hileli

http://bc.vc/d9xFj29 Programsiz İnternetten Photosopu Kullan
http://bc.vc/ZTyf6hn Whatsapp Numarani Değiştir
http://bc.vc/XPOwKsP Numaradan İsim Bulmak Uygulamasi
http://bc.vc/fORM8QE Wifi şifresi Kiran Program
http://bc.vc/CupLd7g Hileli Tüm Oyun ve Uygulamalar

Yorum Gönder