E TAKI SİTESİ SATIŞ ORTAKLIĞI

eTAKI.net | hediyelik takılar ve aksesuarlar, online al

İnternette satış ortaklığı yöntemi ile para kazandıran bir çok site var.Bu sitelerden bir tanesi de Etakı sitesi.Etakı sitesinin diğer satış ortaklığı ile para kazandıran sitelerden bir farkı var.Satışa sunulan bütün ürünlere ayrı bağlantı yaratabiliyorsunuz.Bu da şu demek oluyor.
"Etakı sitesinde ki tüm ürünleri web site veya blogunuzda yayınlayabilirsiniz."Banner veya kodlarla uğraşmassınız.
İnternetten satış ortaklığı ile para kazanmak için Etakı iyi bir sistem.Blogunuzda sadece ürün satışına yönelik resim koyuyorsunuz (ki buda zaten Etakı tarafından sağlanıyor).Koymuş olduğunuz resimlerle internet kullanıcıları Etakı sitesine gidipte ürün satın alırlarsa belli bir komisyon kazanıyorsunuz.
Etakı sitesinin avantajı sadece ürün bazlı satış yapmaktır.Yapmanız gereken blogunuza sadece ürün resimlerini yerleştirmek(Onlarca çeşit ürün olduğunu unutmamak gerek).Bir e-ticaret sitesi tarzında ürünleri koymakla satış yapabilirsiniz.Etakı gibi ürün bazlı bağlantı veren satış ortaklıkları sitesi bulabilirseniz yalnızca takı değil daha başka çeşitte ürünlerde satabilirsiniz.
Bu satış ortaklığından verim almak isteyen blogcular seo uygulamalarıyla kendi bloglarında yüksek trafik ve satış hacmi yakalayabilirler.

7 yorum:

Takı yapımı zor gibi görünsede aslında çok kolay bir iştir. Evde takı yapmak için gerekli olan küçük araç gereçleri temin ettikten sonra gerisi tamamen sizin hayalgücünüze bağlı. Takı işini öğrenmek isteyenler halk eğitim merkezleri yada belediyelerin açtığı kurslara katılarak usta öğreticilerden takını işini öğrenebilirler. Yada takı işini hobi olarak yapıp satan işletmelerde size saatlik ücret karşılığı takı yapımı işini öğretebilir. Bu işi öğrendikten sonra sizde evden takı yapıp satarak evden para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Takı satışı yapabileceğiniz web sayfaları

senyapsensat.com, 10marifet.org, sahibinden.com, gittigidiyor.com, herseyburada.com, ebay.com, ilan.elookat.com vs… gibi onlarca siteden daha yapmış olduğunuz takı işlerinin satışını yapabilirsiniz.
www.trendisfikirleri.com

değerli yazınız için teşekkürler...:)))))

bayan azdırıcı ekibi olrak paylaşımın için tesekküredriz faydalı bir paylaşı olmuş..

sahibol.com online piyasa verileri altın foreks emtia parite kur...http://www.sahibol.com/

SAĞLIKLA VARLIĞIN BİR ARADA OLDUĞU BİR FİRMADA ÇALIŞMAK İSTER'MİSİNİZ ? Tamamen Yasal İş Platformumuzda Günde 2 Saat Ayırarak Ciddi Gelirlere Ulaşabilirsiniz. Ev hanımı, öğrenci, öğretmen, işçi, memur, yönetici, esnaf ya da serbest meslek grubunda çalışan tüm adaylar firmamız için çalışabilirler. İşle ilgili detaylı bilgi başvuru formu için http://is.gd/N55GDf linke tıklayabilirsiniz.

Gümüş Kolye olarak paylaştığınız bilgi için teşekkür ederiz.

Yorum Gönder